Desert Operations

A Desert Operations egy ingyenes katonai stratégiai játék, ahol több ezer más szereplővel szembesülhetsz. Ebben a böngészős játékban nemcsak a csapatok száma fogja eldönteni, hogy győztes leszel, hanem a taktika és a stratégia is jelentős hatást gyakorol a bázisra. A több mint 30 épület és több mint 50 földi, légi és tengeri egység parancsnoksága vár.

Használd a teljes körű technikát, például a kémeket, kereskedőket és támadásokat, hogy a bázisod hatalomra vezessd. Elemezz valós idejű harci jelentéseket és alkalmazkodj a stratégiájához.

Katonai böngészős játék

Küld el acsapatokat, ejtőernyős egységeket, harci repülőgépeket, nehéz tankokat, bombázókat és hadihajókat a világ minden tájára, miközben a kém egységek ellenséges bázisokba informálnak, hogy a legértékesebb háborús erőforrásokat nyújtsa: intelligencia! Vedd át az irányítást az olajmezőkről, és ütközz a konfliktusokba az ellenfél készleteinek megsemmisétésével. A szoros verseny közepén küzdjünk a több ezer játékos ellen, és uralkodjunk a világon. Növelje szupranacionális befolyását és hatalmát a szövetségekhez való csatlakozással és háborút hirdetve más egyezményekhez és szövetségekhez.

Még akkor is el kell döntenie, hogy össze akarsz-e kapcsolni, vagy megosztani.

Mindenesetre a végső célod a sivatagi műveletek legjobb tábornokává válhatsz!