Desert Operations

Desert Operations is een gratis handels- en militair strategiespel, waar je duizenden andere spelers kunt tegenkomen. In deze browsergame zal niet alleen het aantal troepen beslissen of je wint, maar ook tactiek en strategie hebben een grote impact. In je rol als generaal heb je de leiding over 30 gebouwen en meer dan 50 grond-, lucht- en zee-eenheden.

Maak gebruik van alle middelen, zoals spionage, handel en non-stop gevechten om van uw land een grote wereldmacht te maken. Analyseer de real time gevechtsrapporten en optimaliseer je strategie.

Militaire Strategie Browsergame

Stuur je zwemmers, parachutisten, straaljagers, zware tanks, bommenwerpers en oorlogsschepen over de hele wereld, terwijl spionage-eenheden de vijandelijke bases infiltreeren, om je de meest waardevolle resource in oorlog-tijden te bezorgen: informatie!

Dappere gevechten en de knappe ontwikkeling van een bloeiende infrastructuur zijn de basis voor overwinning. Maar toch is absolute macht gereserveerd voor de vechter die de sterkste en slimste alliantie kon aangaan.

Word de onbetwiste soevereine leider van Desert Operations door slimme diplomatie of simpelweg de brute kracht van jij glorieuze troepenmacht!